Breaking news

Apis Donau demonstrează ce presupune o afacere în domeniul apiculturii de succes

loading...

Dintotdeauna, apicultura a fost activitatea de care s-au ocupat doar cei cu adevărat perseverenți, dedicați si implicați. Așa sunt și cei de la Apis Donau, profesioniștii care au reușit ca până la ora actuală sa se facă renumiți ca fiind lideri în ceea ce privește o afacere de succes în domeniul apiculturii. Acest lucru s-a datorat încă de la bun început faptului că a existat multă perseverență și în același timp pasiune pentru îngrijirea albinelor și nu numai.

apis-donauCei care sunt cu adevărat pasionați de asta, găsesc in Apis Donau un adevărat sprijin, acest lucru datorându-se faptului că această companie e considerată de cei mai mulți a fi un business ce prezintă un uriaș succes. Datorită faptului că beneficiază de o experiență vastă acumulată pe parcursul a 4 generații, firma reprezintă într-adevăr un exemplu pentru afacerile de apicultură din România, care se află încă la început de drum.

Suntem Apis Donau, o echipă formată din șase iubitori de albine, care aducem mai departe cu mândrie o tradiție de nu mai puțin de patru generații. Experiența acumulată în acest răstimp, la care se adaugă și desele călătorii de studiu la stupinele profesioniste din afara țării, ne ajută să gestionăm cu încredere o fermă apicolă, formată din mai multe stulpine, situate de-a lungul Luncii Dunării și Oltului.

Pentru a păstra și îmbunătăți materialul genetic pe care îl deținem, pe lângă împerecherile naturale controlate, efectuăm și înseminări artificiale, având un rol important în obținerea de mătci reproducătoare cu caracteristici extraordinare. – declară echipa de la Apis Donau

Posibilitatea rezervărilor de mătci de la Apis Donau în funcție de preferințe

În cadrul paginii web www.apis-donau.ro este prezentă o secțiune extrem de populară în rândul apicultorilor din România, tocmai datorită faptului că prezintă materialul biologic de care Apis Donau dispune. Cei interesați au ocazia să afle mult mai multe informații prețioase cu privire la tipurile de mătci care sunt atent selecționate și oferite spre vânzare. Printre acestea se numară: mătci Carnica împerecheate natural, mătci Carpatine împerecheate natural, mătci Caucaziene împerecheate natural, mătci Lingustica împerecheate natural, mătci Buckfast împerecheate controlat cu trântori Buckfast, mătci Buckfast iernate împerecheate controlat, mătci Buckfast înseminate artificial, mătci Carnica însemnate artificial, mătci Caucaziene înseminate artificial, dar și mătci Lugustica înseminate artificial.

Mai mult decât atât, www.apis-donau.ro pune la dispoziția tuturor celor pasionați și iubitori de apicultură, oportunitatea de a profita de cele mai tentante oferte de roiuri de albine, ce vin la pachet împreună cu o marca înseminată artificial.

De altfel, însăși echipa de profesioniști de la Apis Donau declară faptul că După cum bine se știe, pentru a obține producții considerabile, avem ca o primă condiție sănătatea albinelor. Fie că sunt familii de albine de vânzare sau albine pe care le folosim pentru necesitățile stupinelor noastre, avem grijă ca tratamentele să fie făcute întotdeauna la timp.

Mai mult decât atât, de pe urma acestei munci pline de pasiune, implicare și perseverență, rezultă si o serie largă de produse apicole absolut sănătoasă și delicioasă. De exemplu, Apis Donau pune la dispoziția clienților săi produse precum faguri cu miere, miere polifloră, miere de salcâm, miere de mană, dar și polen crud.

Acestea fiind spuse, www.apis-donau.ro reprezintă într-adevăr un adevărat lider în domeniul apiculturii din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata