Breaking news

Află mai multe despre una dintre cele mai dificile activități – transporturile agabaritice

loading...

V-ați întrebat vreodată cum se poate transporta sau monta o turbină eoliană, cum ajung anumite excavatoare și buldozere în zonele de lucru sau cum ajunge o ambarcațiune din zona de fabricare în apă? Ei bine, răspunsul este unul cât se poate de simplu, dar la fel și de complet, mai exact  transporturile agabaritice.

holleman_1Fiind o activitate ce implică foarte mult profesionalism și seriozitate, acest tip de transport este unul ce nu doar că are un rol deosebit de important pentru bunul mers al societății, dar implică o putere de concentrare mare și o atenție pe măsură. Pentru a înțelege mai multe despre tot ceea ce înseamnă transporturile agabaritice, holleman.ro – specialiști de renume în acest domeniu, ne vor prezenta câteva aspecte ce caracterizează această activitate.

Precizia este primordială

Atunci când vine vorba de transporturile unor obiecte cu gabarit depășit este evident că trebuie să se realizeze foarte multe calcule, ceea ce rezultă că precizia este un prim aspect de care este necesar să se țină cont.

Ce anume oferă un plus de precizie? Specialiștii din echipa holleman.ro afirmă faptul că pentru a reuși să aibă cele mai bune rezultate a fost nevoie să se dedice pe deplin instruirii personalului, ca drept dovadă aceștia fiind considerați un adevărat reper al profesionalismului. De asemenea, a fost necesar să se facă investiții serioase în acest sens, Holleman având în acest moment una dintre cele mai performante flote de transport, cu un parc auto specializat, atent întreținut și care excelează la capitolul calitate.

Totodată, faptul că operează cu o aparatură software integrată face ca rezultatele să fie mult îmbunătățite, tinzând chiar spre perfecțiunea mult necesară în acest domeniu, unde chiar și cea mai mică eroare poate conduce spre un dezastru.

Siguranța, un aspect prioritar

Un alt detaliu foarte important și care trebuie tratat cu o deosebită atenție în momentul în care se transportă mărfuri cu un gabarit depășit este cel al siguranței. Acest aspect poate fi privit din mai multe perspective, atât din punct de vedere al siguranței transportului (care este evident că trebuie să ajungă întreg și nedeteriorirat la destinație), dar și din punct de vedere al siguranței participanților la trafic.

Pentru ca acest aspect să se concretizeze este nevoie de luarea multor măsuri de siguranță și stabilirea exactă a procedurilor de lucru, detalii care sunt tratate cu maxim de seriozitate de către holleman.ro și pe care a ajuns să le stăpânească datorită experienței dobândite de-a lungul timpului.

Punctualitatea

Este foarte cunoscut faptul că timpul înseamnă bani, iar respectarea termenilor limită trebuie să se realizeze fără excepție. Înțelegând pe deplin acest aspect, specialiștii din echipa holleman.ro sunt recunoscuți pentru faptul că prezintă o eficiență cât se poate de ridicată, onorând cu punctualitate numeroasele transporturi efectuate.

În principiu, transporturile agabaritice necesită un control ridicat, precizie, siguranță și multă organizare pentru a îndeplini cu succes fiecare misiune, într-un timp cât mai scurt.

Care sunt cele mai întâlnite transporturi cu gabarit depășit?

În acest sens, holleman.ro a precizat faptul că transporturile grele sunt foarte diverse, motiv pentru care și acoperă o gamă întreagă de servicii. Mai exact, la o scurtă privire pe site-ul holleman.ro se poate observa faptul că aceștia prezintă o ofertă foarte vastă, pornind de la transporturi agabaritice și grele, la servicii de cargo, la manipulări și relocări industriale, până la instalări de turbine eoliene, transport fluvial sau multe altele.

Cu referire strictă la transporturile agabaritice, haideți să vedem ce anume se încadrează în cadrul acestora și care sunt cele mai întâlnite situații:

holleman-eoTransportul de utilaje agricole – aici se încadrează tot ceea ce înseamnă combine, tractoare sau alte tipuri de utilaje agricole, fiind soluția perfectă și preferată de agricultorii performanți.

Transportul utilajelor de construcții atunci când vine vorba de excavatoare, buldozere sau chiar și instalații de foraj, transportul acestora trebuie să se efectueze doar cu ajutorul unor specialiști.

Transportul de structuri metalice ­– în acest caz se încadrează tot ceea ce ține de stâlpi, cazane, suporți sau diverse recipiente.

Lista poate continua cu multe alte exemple precum echipamentele folosite pentru minerit și foraj, echipamente din industria petrolieră, etc. Mai multe detalii și exemple fiind oferite chiar pe site-ul holleman.ro.

Prin urmare, transporturile agabaritice reprezintă un domeniu foarte dificil de activitate, ce implică deosebit de multă atenție, o tehnologie performantă și, bineînțeles, un personal foarte bine pregătit, cu o bogată experiență.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata