Breaking news

Viorel Şipoş de la 3 Sud-Est a plâns la concertul Elenei Gheorghe

loading...

3 Sud-Est, What’ s Up şi Glance au fost invitaţii Elenei Gheorghe la concertul de aseară, din Garajul Europa FM. Viroel Șipoș, membrul trupei 3SE s-a emoționat la concertul Elenei și a început să plângă.

3 Sud Est - Elena GheorgheElena Gheorghe le-a pregătit mai multe surprize fanilor care au venit aseară la concertul din Garajul Europa FM. Decorul a fost unul special, amenajat la fel ca în două dintre videoclipurile sale, “Ecou” şi “Până dimineaţa”. “Am pregătit Garajul Elena Gheorghe la Europa FM” i-a explicat artista gazdei concertelor Europa FM, George Zafiu.

Din playlistul serii nu au lipsit hiturile-“Până dimineaţa”, “Soarele meu”, “Te ador”, dar nici cel mai nou single, “De neînlocuit” interpretat în premieră live, în Garaj.

Surpriza serii a fost prezenţa trupei 3 Sud-Est pe scenă, alături de Elena Gheorghe. Vizibil emoţionat, Viorel Şipoş a mărturisit că a plâns în timp ce au cântat împreună cu Elena piesa “De dorul tău”. Membrii trupei 3 Sud-Est au anunţat câteva dintre numele artiştilor care le vor fi alături la concertul pe care îl pregătesc pentru data de 9 mai, la Sala Palatului. Printre ei, Elena Gheorghe, Horia Brenciu şi Andreea Bănică.

What’s Up a cântat cu Elena piesa “Fotoliul din odaie”, iar Glance a acceptat şi el bucuros invitaţia de a-i fi alături pentru piesa “Ecou”.

Elena Gheorghe a dezvăluit câteva dintre planurile de viitor: pregăteşte lansarea unui nou single, în engleză, de această dată, şi plănuieşte un turneu în Japonia.

Din public nu a lipsit mama Elenei Gheorghe. Fiul său, Nicholas, a fost prezent şi el la probele de sunet, dar a urmărit concertul la televizor. Despre experienţa de a fi mamă, Elena povesteşte zâmbind: S-au schimbat priorităţile, timpul liber îi este alocat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata