Breaking news

Vernisaj la Galeriile de artă de la Villa HePa din Brașov

loading...

Nu stiu despre voi, insa eu sunt un mare fan al artelor plastice. E important sa privim arta, macar la nivel superficial, pentru a intelege din punct de vedere istoric modul in care a evoluat societatea umana, cum au fost perioadele istorice si cum s-au adaptat oamenii schimbarilor sociale. Cu toate acestea, arta este un nucleu al vietii sociale si al societatii – din punct de vedere cultural. Este important si interesant sa mergem la muzee, macar pentru a le arata micutilor nostri un Dali sau un Caravaggio, dar la fel de important este sa privim expozitii ale pictorilor in viata. Sa mergem la vernisaje, zic!

villa hepaCe este diferit intre un vernisaj si o plimbare prin galeriile unui muzeu? Ei bine, un vernisaj este un eveniment in care lumea se imbraca frumos, mananca preparate gustoase si discuta pe tema exponatelor. Pe langa acestea ai si ocazia sa intalnesti pictorii expusi!

Locatiile in care se desfasoara astfel de petreceri intime sunt fie locatii inchiriate, fie muzee. O locatie care poate fi inchiriata pentru o astfel de petrecere este Villa HePa. O locatie interesanta datorita istoriei si arhitecturii sale interbelice, perfecta pentru petreceri corporate restranse si petreceri de familie, mici botezuri sau petreceri de logodna intime.

Vila este dispusa pe doua etaje. Parterul este impartit in trei saloane mobilate elgant, dar nu opulent, cu capacitate de primire a 52 de persoane. Datorita designului sau interior confortabil din punct de vedere modern, amenajat cu bun gust si deschis catre orice tip de decoratiuni este un loc perfect pentru a organiza un astfel de eveniment. Pe langa acest aspect, faptul ca este in Brasov, incadrata de un peisaj idilic montan, are o gradina exterioara placuta si o parcare incapatoare, confera cadrul perfect pentru o expozitie. In plus, Villa HePa pune la dispozitie un pachet de servicii complexe si in pretul inchirierii sunt acoperite barul si cateringul (distribuitorii fiind unele dintre cele mai bune restaurante din Brasov) iar pentru a ajuta la crearea si organizarea evenimentului perfect pentru dumneavoastra pune la dispozitie: decoratiuni, aranjamente florale si o echipa profesionista de organizare evenimente.

In caz ca va temeti ca micutii dumneavoastra ar putea sa se plictiseasca in cadrul unui astfel de eveniment, nu va faceti probleme! Etajul superior este dedicat complet copiilor. Denumit si Gradinita HePa etajul superior este dotat cu orice este necesar ca un copil sa se distreze in siguranta. In cazul in care in timpul evenimentelor micutii dumneavoastra nu se mai simt in largul lor puteti oricand sa ii lasati cu personalul gradinitei HePa sa se bucure de joaca si activitati specifice copiilor.

Villa HePa este deschisa exclusiv evenimentelor. Durata unui eveniment poate avea intre 3 si 12 ore si poate fi organizat in orice zi a saptamanii. La Villa HePa se pot organiza evenimente de tip

Evenimente corporate:
– evenimente dedicate clientilor;
– evenimente de sezon;
– aniversari;
– lansari de produs;
– vernisaje;
– o cina privata cu partenerii de afaceri alaturi de familii si copii.

Evenimente de familie:
– zile de nastere atat pentru copii cat si pentru adulti;
– un mic botez;
– un carnaval pentru mici si mari;

Puteti contacta Villa HePa (http://hepa.ro/vila-hepa/ )

La numarul de telefon: 0723142132

Adresa

Str. Lacurilor nr.35
Brasov

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata