Teatrul Masca, o nouă stagiune în aer liber în an aniversar!

loading...

Vineri, 1 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca va deschide în Parcul Cișmigiu cea de-a 23-a stagiune în aer liber.  

Sub semnul ingerului„În anul 1992, lipsită de posibilitatea de a repeta, fără şansa de a putea susţine spectacole în faţa publicului pe care îl cucerise în cei doi ani de la înfiinţare, trupa teatrului ia hotărârea de a organiza, în semn de protest faţă de indiferenţa autorităţilor – Ministerul Culturii şi Primăria Capitalei, o stagiune în aer liber de două săptămâni în Piaţa Victoriei, vis-a-vis de Guvernul României. În presa vremii apar articole despre acest protest inedit, iar manifestările de simpatie oferite de publicul bucureştean vor rămîne în memoria celor care au dormit în stradă şi au jucat impecabil, zi de zi la ora 13.00, timp de 15 zile, spectacole în aer liber. Atunci am ales să jucăm în stradă si a fost o alegere care a marcat (atât de frumos!) destinul unui teatru care a rămas aproape de spectatorii săi în sală sau în spații neconvenționale!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Reunite sub denumirea „Sub semnul îngerului”, statui vivante și grupuri statuare inedite vor încânta publicul bucureștean din parcurile Cișmigiu, Sebastian sau Tei în perioada 1-3 mai.

Personaje pline de surprize și povești de demult vor da aleilor un farmec aparte și vor face dintr-o banala plimbare în parc o aventură.

911 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*