Breaking news

Spectacol aniversar al Teatrului Masca pe Calea Victoriei

loading...

Joi, 27 august, începând cu ora 18.00, Teatrul Masca vă invită pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Național la “Baroc”, un spectacol aniversar de excepție.

BarocMihai Mălaimare va fi de ziua sa, în mijlocul publicului bucureștean, în cadrul unui spectacol unic desfășurat Cercul Militar Național.

“Va invitam să vă înfioraţi de farmecul inefabil al apariţiei din neant a sufletului şi trupului unei statui  vivante… un spectacol fascinant, de o eleganță aparte, inspirat din bogăția detaliilor care caracterizează stilul baroc. Alegerea locului nu este deloc întâmplătoare, este locul unde Teatrul Masca a jucat prima dată în stradă. În plus, este gestul nostru de a susține proiectul prin care Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi și renumite artere din inima Bucureștiului ar trebui să redevină pietonală”, declară Mihai Mălaimare.

27 august 2015 este ziua în care Maestrul Mihai Mălaimare împlinește 65 de ani. 65 de ani din care mai mult de 40 i-a dedicat publicului care i-a devenit o a doua familie, meseriei pe care a slujit-o cu devotament și, ultimii 25 de ani, proiectului său de suflet – Teatrul Masca.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata