Breaking news

Grey, continuarea romanului erotic 50 de Umbre ale lui Grey, a apărut în România

loading...

Cel mai celebru roman erotic al momentului, Grey, după care s-a realizat și un film artistic, a ajuns la volumul doi, iar cititorii români se pot bucura de el, întrucât cartea a ajuns și în librăriile din România.

grey e l james photoNoul volum care vine în completarea seriei 50 de umbre ale lui Grey, personajul principal Christian Grey ne prezintă povestea de dragoste așa cum este ea vazută prin ochii săi.

Grey este al patrulea volum din seria 50 de Umbre ale lui Grey, semnat de E L James.

Noul roman readuce în prim plan povestea neobișnuită de dragoste a cuplului Christian Grey și Anastasia Steele, momentul întâlnirii lor, precum și evoluția relației, narată din perspectiva enigmaticului Grey.

Retrăind momentele cele mai importante cu Anastasia, Grey invită cititorul într-o călătorie care îl va ajuta să înțeleagă mai bine natura personajului, dar și motivația din spatele acțiunilor sale.

Confesiunea protagonistului oferă întregii povești o notă în plus de maturitate care presupune o experiență complet nouă și captivantă pentru cititor. Va putea face fața Christian furtunii de sentimente interioare care îl domină sau va pierde iubirea vieții lui definitiv? Rămâne de văzut.

Din multe puncte de vedere, Grey este același roman cu 50 de Umbre ale lui Grey, dialogul și desfășurarea acțiunii fiind identice.

Fiecare scenă este urmarită cu exactitate, singura diferență fiind că povestea este narată de această dată din perspectiva lui Christian.

Spre deosebire de tonul entuziasmat al Anei, aproape copilăresc, care dezvoltă povestea în trilogia 50 de Umbre ale lui Grey, varianta lui Christian este masculină, serioasă și matură.

Modul său de a privi lucrurile este complex, personajul fiind mereu calculat și disciplinat în gânduri și acțiuni. Adesea, gândurile sale sunt extreme și îl pun pe cititor în dificultate, dar ele dezvăluie aspecte din viața lui Grey pe care nu le poți afla decât din mintea acestuia.

Multe goluri din povestea originală 50 de Umbre ale lui Grey sunt umplute, iar cititorul beneficiază de avantajul unei perspective complete. Dacă prima serie a ilustrat fanteziile unei tinere femei, Grey pastrează pe întreaga durată a lecturii o natură cerebrală și credibilă a poveștii.

Volumul Grey este în special dedicat fanilor înrăiți ai seriei care își doresc o completare a poveștii și o perspectivă nouă asupra exotismului relației pe care cele două personaje o dezvoltă treptat.

Speculațiile fanilor sunt că cu siguranță că vor mai urma măcar încă două volume din seria Grey, amândouă fidele tipologiei 50 de Umbre ale lui Grey.

Cel mai așteptat roman al toamnei s-a vândut în numere record

Al patrulea volum din serie a fost anunțat la începutul lunii Iunie de către scriitoarea E L James printr-o postare care a strâns mai mult de 60.000 de like-uri pe Instagram.

Lansarea oficială a romanului Grey a fost anunțată pe data de 18 Iunie, ziua fictivă de naștere a personajului principal Grey.

Lansat inițial în limba engleză în luna Iunie, Grey s-a vândut în peste 600.000 de exemplare în numai cinci zile și a stabilit un nou record pe piața britanică, detronându-l pe autorul de cărți de aventură, Dan Brown.

În Statele Unite, Grey s-a vândut în peste un milion de exemplare în primele patru zile de la lansare.

Volumul ajunge în luna octombrie și în România.

Dacă v-a fost stârnită curiozitatea și sunteți nerăbdători de experiența Grey, romanul este disponibil pe librăria online Librex.ro, la reducere.

Succesul lumii dominate de Christian Grey este incontestabil, seria de patru cărți având peste 125 de milioane de exemplare vândute în peste 52 de limbi.

Ecranizarea de anul acesta cu Jamie Dorman și Dakota Johnson a fost un succes la box office, iar următoarele două filme din serie se află în pregătire.

Eika Mitchel, cunoscută sub numele de E L  James este o autoare britanică care a lucrat 25 de ani în industria televiziunii înainte de a se decide să își urmărească visul din copilarie și să scrie cărți care să îi facă pe oameni să se îndrăgostească.

Pentru cei dintre voi care încă nu au avut parte de prima parte a poveștii, puteți citi toate cele patru volume apărute, 50 de Umbre ale lui Grey, 50 de Umbre Întunecate, 50 de Umbre Descatușate precum și Grey pe Librex.

christian grey

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata