Breaking news

Festivalul Internațional de Statui Vivante începe în 22 mai în Capitală

loading...

Cea de-a opta ediţie a Festivalului Internațional de Statui Vivante, cu peste 100 de reprezentații din 7 țări participante, începe pe 22 mai la Bucureşti.

Primăria Municipiului București prin Teatrul Masca organizează a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, cel mai mare eveniment de profil din țară. Între 22 și 28 mai, la București vor fi prezenți, alături de trupa Teatrului Masca, artiști din Olanda, Portugalia, Spania, Macedonia, Anglia, Ucraina și Germania.

Festivalul Internațional de Statui Vivante va debuta Marți, 22 mai, ora 20.00,în Grădina Casei Filipescu-CesianuNoaptea Statuilor Vivante marcând deschiderea oficială a evenimentului. Într-o ambianță specială, încărcată de istorie și traversată de umbrele bucureștenilor din secolele trecute, vor apărea pe aleile Grădinii 20 de statui vivante din Olanda, Portugalia, Spania și Ucraina.

Următoarele șase zile ale Festivalului se vor desfășura în: Grădina Cișmigiu (23 și 24 mai), Parcul Al. I Cuza (25 și 26 mai), Parcul Regele Mihai I, intrarea din Șos. Nordului (27 și 28 mai) și esplanada Teatrului de Comedie ( 23-27 mai).
Festivalul va găzdui și o serie de evenimente conexe: demonstrații de machiaj, expoziții de fotografie și de costume, spații de documentare cu materiale informative despre teatrul outdoor și statuia vivanta, proiecții video.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Programul complet al Festivalului poate fi consultat pe pagina web a teatrului www.masca.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata