Breaking news

“Domina topul motoarelor de cautare” – o carte pe care ar trebui sa o citeasca orice antreprenor

loading...

M-am vazut pus in dilema de a continua sau de a inchide definitiv site-ul, acel magazin online in care am investit si care nu aducea totusi rezultatele la care ma asteptam. M-am documentat despre metode de marketing digital, despre cum as putea obtine o mai buna vizibilitate si o crestere de trafic pe site si am ajuns in cele din urma la E-Advertising.

carte-seoDecat sa pun in aplicare masuri si instrumente despre care nu aveam mare habar, am lasat totul in seama expertilor. Rezultatele nu au intarziat sa apara, insa nu intelegeam exact cum au fost obtinute. Din toate parerile si sfaturile gasite online, am invatat ca exista unele tehnici de promovare ce nu sunt agreate de Google si imi puneam intrebarea fireasca: Oare nu au fost folosite aceleasi tactici si pentru magazinul meu online?

Ei bine, raspunsul e cu siguranta negativ in acest caz. Dovada e si cartea lansata de co-fondatorii companiei, autori romani care au acumulat experienta pe piata SEO si au transpus cunostintele in volumul “Domina topul motoarelor de cautare“.

Cartea o recomand oricarui administrator de afacere, oricarui blogger sau chiar proprietarilor de companii care sunt in cautarea celor mai eficiente solutii de promovare online.

Nu poate fi ignorata importanta online-ului, a procesului SEO sau a retelelor de socializare in contextul actual al digitalizarii oricarui domeniu. Daca vrei sa ai succes, trebuie sa iti treci afacerea in online si sa profiti de toate instrumentele disponibile pentru a-ti creste vizibilitatea in motoarele de cautare. Fara astfel de elemente, lupta cu toti competitorii va fi una imposibila, iar cresterea vanzarilor, a cifrei de afaceri si a profiturilor vor parea obiective foarte greu de adus la indeplinire.

Singura carte SEO scrisa de autori romani, “Domina topul motoarelor de cautare” ofera informatii de baza despre tot ceea ce inseamna SEO, alaturi de o colectie de factori care influenteaza algoritmii de cautare Google. Folosind toate aceste cunostinte, orice antreprenor poate avea parte de succesul asteptat in mediul online, indiferent daca e vorba despre un start-up sau de o companie cu vechime in domeniu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata