Breaking news

Distinto a adus un omagiu poetului Mihai Eminescu

loading...

Prima trupă pop-opera din România, Distinto, au cântat pe 15 ianuarie, la Bistrița, la Ziua Culturii Naționale. Cei trei artiști, dar și oameni de cultură de alte naționalități au adus un omagiu marelui poet român, Mihai Eminescu.

DistintoOctavian Dobrotă, Marius Olteanu și Mihai Radu, adică trupa Distinto- prima trupă pop-opera din România, au colaborări de excepție cu artiști de renume, atât pe piața românească, cât și pe cea internațională: sopranele Felicia Filip, Daniela Vlădescu, Ianna Novac, celebrii interpreți Francesco Napoli și Adrian Romcescu, dar și Nicola și Anna Lesko, alături de care cei 3 încântă publicul cu reprezentații de înaltă valoare artistică.

Pe data de 15 ianuarie, cei trei artiști au fost prezenți pe scena Palatului Culturii de la Bistrița, unde au susținut un concert magnific, omagiindu-l pe marele nostru poet Mihai Eminescu. Totodată, pe scenă au mai urcat și scriitori din China, India, Indonezia, Italia, Malaezia, Singapore, Turcia, Germania și România, care au oferit o seară impresionantă bistrițenilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata