Breaking news

Cursuri de tango argentinian

loading...

TANGOÎnfiinţată în primăvara anului 2007, şcoala “Tango Brujo” este o uşă deschisă pentru cei ce doresc să pătrundă în fascinanta lume a tangoului autentic argentinian. În afara paşilor de dans, cei ce îi urmează cursurile pot gasi aici, într-o atmosferă plăcută şi destinsă, o frântură din istoria şi tradiţia străzilor din Buenos Aires.

Înfiinţată în vara anului 2008, Asociaţia Culturală “Esquina de Tango” este o asociaţie non-profit ce şi-a propus încă de la început să promoveze o parte din cultura Argentinei publicului român, prin organizarea de evenimente culturale şi artistice, precum festivaluri, workshopuri de tango argentinian şi serate milonga cu maeştri de tango argentinian de talie internatională, cât şi alte evenimente ce pun în valoare istoria tangoului şi a muzicii argentiniene, astfel dorindu-şi să crească numarul cunoscătorilor genului în România.

Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneşte oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzică de calitate, dans şi atmosferă caldă a unei seri în care se pot bucura de savurarea unui vin bun, în acorduri de muzica de tango, de frumuseţea unui dans sau de primii paşi de tango dansaţi după cea dintâi lecţie de tango argentinian, fiind adresat atât necunoscătorilor, cât şi cunoscătorilor genului. Puteţi accesa programul cursurilor şi al serilor speciale pe www.tangobrujo.ro.

Ana Nedelcu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata