Breaking news

Călugărița de la Vocea Italiei e star planetar. A adunat 33 de milioane de vizualizări pe youtube – VIDEO

loading...

Sora Cristina, călugărița în vârstă de 25 de ani, care i-a uimit pe jurații concursului Vocea Italiei, face furori pe internet. Prestația ei din concursul italian a depășit 33 de milioane de vizualizări pe youtube.

calugarita la vocea italieiGrație vocii dumnezeiești, Sora Cristina a devenit vedetă internațională. Călugărița din Italia care a dat pe spate jurații The Voice, este star planetar.  În doar nouă zile de când videoclipul cu evoluția ei de la Vocea Italiei, a fost postat pe youtube, înregistrarea are peste 33,6 milioane de vizualizări.

Înregistrarea de pe youtube a adunat 148.509 like-uri, 7525 de dislike-uri și 16.773 de comentarii. Indiferent de parcursul ei în cadrul concursului Vocea Italiei, Sora Cristina s-a lansat aproape instantaneu în toată lumea. Evoluția ei din concurs a făcut înconjurul internetului și televiziunile din toată lumea au dat știri despre călugărița italiană.

Călugăriţa, originară din Sicilia, a venit să-şi arate talentul la Vocea Italiei, îmbrăcată în straie bisericeşti. Sora Cristina a fost încurajată de trei colege călugărițe, care aplaudau frenetic evoluția acesteia și au sărit în sus de bucurie când au văzut că jurații au întors scaunele.

Sora Cristina a cucerit juriul și publicul cu interpretarea fantastică a piesei No One aparținând artistei americane, Alicia Keys.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata