Breaking news

Alina Pușcaș, în danteluri fine, azi, la debutul ei în teatru

loading...

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, debutează în teatru, în această seară, de la ora 20.00, la Club La Scena, în comedia “Încurcă lume”.

alina puscas - teatruEa va interpreta rolul Olga, o jună vaporoasă, toată în danteluri fine, de care se amorezează infamu’.

Am emoții, dar sper ca acestea să nu se vadă foarte tare. Mi-e teamă să nu fie vizibile în momentul în care va trebui să-mi aprind țigara, atunci s-ar putea să mi se vadă tremurul mîinilor”, a declarat Alina Pușcaș.

Aveam nevoie de energia Alinei și de dorința ei de a învăța și altceva. Această energie o să se vadă și în jocul ei de pe scenă.  Asta îmi place la un actor, când observ că nu se mulțumește cu ce are și vrea să învețe și să experimenteze tot timpul diverse roluri”, spune regizorul piesei, Cătălin Bugean.

Din distribuție mai fac parte Ovidiu Ușvat, Ecaterina Țugulea, Cristi Dionise, Răzvan Timingeriu.

Comedia“Încurcă lume” prezintă aventura avocatului Emil Strîmbuleanu care, ajuns acasă dimineața, după o noapte petrecută în oraş, are de înfruntat pe rând scenele făcute de soţia lui, Didina, vizita inoportună a lui Traian Bungrăzescu, prietenul inventat la repezeală, investigaţiile cumnatului Marian Pintenaru, detectiv particular, şi apariţia vaporoasă a “soţiei” domnului Bungrăzescu, Olga.

“Încurcă lume” este un spectacol spumos, în care veţi afla cum bărbaţii îsi complică viaţa, iar femeile nu se lasă nicicum mai prejos. Din distribuţia acestei comedii de mare succes au făcut parte, de-a lungul anilor, actori precum Radu Beligan, Octavian Cotescu, Mihai Fotino, Stela Popescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata