Breaking news

Alina Puşcaş debutează în teatru, în rolul unei “june vaporoase”

loading...

Frumoasă prezentatoare a show-ului “Te cunosc de undeva!” debutează pe 16 aprilie în teatru, la Club La Scenă, iar prima piesă în care va apărea va fi comedia de mare succes “Încurcă lume”, în regia lui Cătălin Bugean.

Olga_PuscasAlina Puşcaş va juca rolul Olga, “o jună vaporoasă, toată în danteluri fine şi pomaduri, chiar damă de verde, de care s-a amorezat infamu'”.

“Am fost foarte încântată de idee, pentru că teatrul este un exerciţiu perfect de stăpânire a scenei. M-am entuziasmat şi am acceptat fără să clipesc, mai ales din dorinţa de a acumula noi experienţe“, declara Alina.

Regizorul piesei are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Alina Puşcaş e că un “burete”, ascultă cu atenţie indicaţiile mele, iar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este că lucrează şi acasă, ceea ce puţini actori mai fac. Rolul Olga nu este unul uşor, deşi aşa pare la prima citire a textului. Olga este un personaj destul de “jucăuş”, care-i permite actorului să schimbe mai multe stări de caracter. Aceste schimbări trebuie făcute într-un anumit fel şi cu o anumită motivaţie. Sunt uimit de cât de repede a prins acest rol şi cât de bine se descurcă într-un timp atât de scurt, evident ajutată şi de colegii de scenă“, spune Cătălin Bugean.

“Încurcă lume” este o comedie spumoasă, de mare succes, premiată pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună scenografie, în cadrul festivalului de teatru “Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe”, ediţia 2012. Piesă care vorbeşte despre caracterul oamenilor, despre acţiunile lor, petrecute atât în trecut, cât şi în viitor.

Din distribuţie fac parte Ovidiu Usvat, Ecaterina Tugulea, Alina Puşcaş, Cristi Dionise, Răzvan Timingeriu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata