Breaking news

3SE, Pepe și Antonia cântă la concertul Horia Brenciu de la Romexpo

loading...

Pregătirile pentru concertele lui Horia Brenciu de la Romexpo sunt pe ultima sută de metri. Alături de Brenciu, pe scenă vor urca Antonia, Pepe și trupa 3 sud est, proaspăt reunită.

horia brenciu - concert romexpoPe 29 și 30 martie 2014, la Romexpo, o locație în care nici un alt artist român nu a avut curajul să concerteze până acum, show-ul lui Brenciu va fi mai nebun și mai spectaculos ca niciodată!

Pe scenă, alături de el vor urca în cadrul unor momente cu totul speciale 3SE, Pepe și Antonia, însă vor exista și alți invitați-surpriză.

În acest concert, Horia Brenciu va cânta, în premieră, “Zâmbet de copil”, o melodie special dedicată copiilor, având-o alături pe Ștefania, una dintre vedetele de la Next Star. Un alt moment emoționant se anunță cel pe care Brenciu îl va dedica prietenilor care nu se mai află printre noi.

23 de TIR-uri au adus din Germania și Anglia echipamente tehnice și gradene pentru această producție grandioasă în care sunt implicate aproape 100 de oameni. Pe parcursul show-ului, pe scena de la Romexpo se vor afla simultan 45 de artiști, la care se adugă 12 dansatori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata