Breaking news

Alexandrion Grup România devine partener oficial al clubului CSMS Iași

Alexandrion Grup România devine partener oficial al CSMS lași, una dintre echipele importante ale fotbalului românesc.

alexandrionAcesta este primul parteneriat sportiv pe care Alexandrion Grup România îl derulează în zona Moldovei, zonă de importanță strategică pentru companie.

“Suntem un susținător înfocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion suntem aproape de două echipe de handbal – U Alexandrion Cluj și CSA Steaua București, dar și de echipele de fotbal FC Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova. Ne bucurăm că, din această iarnă, lansăm și parteneriatul cu CSMS lași, o echipă importantă pentru iubitorii de fotbal din România”, a declarat Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România.

Astfel, până la finalul sezonului fotbalistic 2015-2016 din Liga 1, jucătorii echipei CSMS lași vor beneficia de sprijinul Alexandrion Grup România.

“Ne bucurăm să avem alături de noi un nou partener solid și de încredere pentru CSMS lași. Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de sprijin și susținere pentru a putea face performanță și pentru a aduce rezultatele pe care ni le dorim și pe care le așteaptă suporterii noștri de la noi”, a completat Florin Prunea, președinte executiv – CSMS Iași.

Clubul ce reprezintă Iașiul a fost fondat pe 27 aprilie 1945, și este una din echipele importante ce activează în Liga l.

>